„El kell telve lennünk a szolgálat eszméjének a magasztosságától s attól a hittől, hogy az emberi életnek legmagasabb értéke az a munka és szolgáltatás, amelyet mások javára végzünk.” 

(Gundel Károly)

Kedves Vendégünk!

Célunk, folyamatos fejlődéssel, professzionális szintre fejleszteni szolgáltatásainkat!

A látvány harmóniájától kezdve, az ízek, a kiszolgálás tökéletességén át, törekszünk a minőségre természetesen úgy, hogy Ön legyen a középpontban.

Ajánlataink összeállításánál tudatosan arra törekedünk, hogy a magyar konyha legközkedveltebb ételei, ízei mellett a nemzetközi konyha remekeit is felvonultassuk, figyelembe véve a mai kor jogos elvárásait.

Persze mint minden étterem akár presztízsből, akár más egyéb indok miatt, de a felvonultatott ételeket saját képükre formálják. Ezzel mi is így teszünk, hiszen minden ember más és más. Másképp értelmezünk egy kimondott szót, egy színt, mást jelent nekünk egy fán csivitelő piciny kismadár látványa, így az emberi elme csodálatosságának köszönhetően mást jelent számunkra egy-egy étel is, mely egyedi értelmezést kaphat készítőjétől.


Több évi gasztronómia tapasztalatunk, fejlődés iránti vágyunk és igyekezetünk, valamint munka iránti alázatunk, mely folyamatos újítások felé viszi csapatunkat, biztosítékként szolgálhat vendégeinknek. Filozófiánk megjelenítése elképzelhetetlen lenne csapatszellem nélkül. Reméljük álmunk, igényérzetünk, egyedi értelmezésünk a gasztronómiáról az Ön maradéktalan elégedettségét fogja szolgálni, amikor meglátogatja éttermünket és megkóstolja ételeinket.

Kívánunk Önnek megnyugtató, derűs, kikapcsolódást eredményező pillanatokat Éttermünkben. Kedélyállapotot, mely az elégedettséget meghinti még egy kis pikantériával is.

Tisztelettel:

Kuke Vendéglátó Kft.